Suhkruakadeemia arutelu "Alkohol""Suhkruakadeemia" järjekordses arutelus 10. oktoobril kell 17.30 räägivad biokeemik ja piimateadlane Tiiu-Maie Laht ning Saku õllemeister Tarmo Tappo alkoholist.

Kuidas teraviljast ja marjadest saab alkohol? Mida selleks vaja on ja mida tähendab kääritamine/fermenteerimine? Millised on selle kõrvalsaadused ja kas need ainult mürgitavad meie keha või võivad mõjutada tervist ka positiivselt? Kuidas reageerib alkohol meie kehas ja kuidas laguneb? Kas alkohol võib teatud koguses olla ka kasulik?

Sissepääs loengule 3€/osaleja, samal päeval muuseumipileti ostnuile ja aastapileti omanikele tasuta. Info aastapileti soetamise kohta leiad siit.

Loengud toimuvad muuseumi näitusesaalis.

Suhkruakadeemia kohta loe lisaks siit

Broneeri

Nimi*:

Asutuse nimi:

E-post*:

Telefon*:

Külastajate vanus*:

8. aastased ja/või nooremad

õpilased

üliõpilased

täiskasvanud

pensionärid

Grupi suurus*:

Eelistatud külastusaeg:

Keel:

Kommentaarid:

OLEN HUVITATUD:

Muuseumituur:

üldtuur

temaatiline tuur

Haridusprogramm:

Avalik lahkamine

Esmaabi ABC

Minu muutuv mina

Anatoomiakursus

Hambatund

Meisterdades targaks

Käsi peseb kätt

Nägemata nähtud maailm

Laboritund "Kuidas töötab minu süda"

Söö terviseks

Südamesõbrad

Õnnetus ei hüüa tulles

Murdeea muutused ja ärkav seksuaalsus

Tuleviku toit

Sõltuv või sõltumatu

Surm - hirmus või loomulik?

Olla olemas - vajalik lein

Soovin liituda muuseumi uudiskirjaga

Palun täitke järgnevad kohustuslikud väljad: