Koolilapse valikudSeekordses "Suhkruakadeemia" arutelus räägime normidest ja standarditest toitumisnõustamises ja koolitoidu valmistamises.

Kuidas saadakse toitumisnõustajaks? Kas on olemas ka vastav kutsestandard ja litsents või piisab lihtsast koolitusest?  Kuidas valmib koolimenüü ja mida kirjutavad ette normid? Mida aga eelistavad süüa kooliõpilased?

Arutelus osalevad Eesti Toitumisnõustajate Ühingu juhatuse liige Külli Holsting, Tervise Arengu Instituudi (TAI) toitumise ja liikumise ekspert Tagli Pitsi ja Mustamäe Reaalgümnaasiumi toitlustaja Piret Loopere.

Sissepääs loengule 3€/osaleja, samal päeval muuseumipileti ostnuile ja aastapileti omanikele tasuta. Info aastapileti soetamise kohta leiad siit.

Loengud toimuvad muuseumi 4. korruse auditooriumis või näitusesaalis.

 Suhkruakadeemia kohta loe lisaks siit

Broneeri

Nimi*:

Asutuse nimi:

E-post*:

Telefon*:

Külastajate vanus*:

8. aastased ja/või nooremad

õpilased

üliõpilased

täiskasvanud

pensionärid

Grupi suurus*:

Eelistatud külastusaeg:

Keel:

Kommentaarid:

OLEN HUVITATUD:

Muuseumituur:

üldtuur

temaatiline tuur

Haridusprogramm:

Avalik lahkamine

Elustamise ABC

Minu muutuv mina

Anatoomiakursus

Hambatund

Meisterdades targaks

Käsi peseb kätt

Nägemata nähtud maailm

Laboritund "Kuidas töötab minu süda"

Söö terviseks

Südamesõbrad

Õnnetus ei hüüa tulles

Murdeea muutused ja ärkav seksuaalsus

Tuleviku toit

Teeme musi magusaks

Moos ja toos - suhkrutarbimise ajajoon

Suhkur on valge surm - müüt või tõde?

Surm - hirmus või loomulik?

Olla olemas - vajalik lein

Soovin liituda muuseumi uudiskirjaga

Palun täitke järgnevad kohustuslikud väljad: